mandag 10. mai 2010

Vår

Nå er det endelig blitt skikkelig vår og 10. mai, selv om det i dag laver ned og det var hvitt på bakken da vi sto opp...
I stedet for å kose seg ute i HAGEN med riva og løv ute er det en fin anledning til å kose seg INNE på kjøkkenet i 20 pluss med P4, kaffe og Elias-strikking :) Denne må bli ferdig før 6.juni, da blir mottakeren Trym 2 år og dette er bursdagsgaven.
I dag legger jeg ut noen bilder av ferdig saker.

 Pulsvarmere til meg selv i Drops Alpaca og mønster fra boken "Strikk - en reise til indre ro" av Kari Hestnes.
 

Dette er "Lynet-genseren", strikket i Drops Merino Extra Fine, med egetkomponert mønster og ellers er mål lånt fra Gråtass-mønsteret. Bursdagsgave.

Barna våre Eidunn 3 år og Ingmar 5 år liker at mamma strikker mye, og spør ofte om jeg kan strikke "ditt og datt". Eidunn hadde sett mine hvite pulsvarmere med perler og ønsket seg også slike. Ettersom lilla er favorittfargen, ble de slik som på bildet. Da Ingmar så at Eidunn fikk pulsvarmere ville han også ha... Jeg hadde restegarn etter Gråtass-genseren liggende, så han fikk varmere i Gråtass-fargene...

Vest str. 2 år strikket i Mandarin og mønsteret er lånt fra flere og noe har jeg funnet på selv.

Sjal str. ca. 2 år i Drops Merino Extra Fine og mønsteret "Just enough ruffle" fra flickr.com. Bursdagsgave.

Tova vinveske i Fritidsgarn i mønster fra strikkefeber.no og skatelue i Drops Merino Extra Fine med eget mønster. Bursdagsgave .

Da samboeren min André fikk se dette MORSOMME mønsteret ble han mer interessert i strikkingen min enn vanlig...! Han så for seg lue og votter i dette mønsteret til ELGJAKTEN til høsten. Han tok med lua på jakt sist høst, og nå har hele jaktlaget bestilt 1 sett hver. Disse har jeg strikket i Sisu og mønster fins på   http://osphaug.com/wordpress/archives/2444.

  Grytkluter i Paris og mønster laget av meg. Tykke og gode!

Lue til Eidunn i Drops Merino Extra Fine og mønster er satt sammen selv + lånt litt her og der. Flettemønsteret heter "kyss og klem"/oxo.

Lue i Drops Merino Extra Fine og mønsteret er laget selv. Strikket på bestilling.


2 kommentarer:

 1. Hei :) Er det mulig at jeg kunne ha fått mønsteret på de elgvottene nederst på bloggen, og den lua? :)

  Mvh,

  Mariell

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, send meg e-postadressen din så skal du få :)

   Slett